Despre noi

Bine aţi venit!
Ne bucurăm că aţi accesat site-ul nostru.
SRL "Ghips–Biruinţa" este o întreprindere stabilă din Republica Moldova, aflată într-un proces de dezvoltare dinamică, care are drept domeniu de activitate producerea gipsului şi a bandajelor gipsate. Procesul de producere se desfăşoară în strânsă colaborare cu producătorul cu renume mondial de utilaje pentru bandajele gipsate – Compania industrial-comercială "Zhong Yu" din Harbin, Republica Populară Chineză. Suntem mândri de istoria bogată şi tradiţia calităţii produselor companiei noastre. Producătorul naţional de bandaje medicale gipsate SRL "Ghips–Biruinţa" are onoarea de a vă propune produsele sale Dvs. şi partenerilor Dvs.
SRL "Ghips–Biruinţa" este unicul producător de bandaje gipsate din Republica Moldova. Istoria de dezvoltare a întreprinderii îşi începe cursul la începutul secolului al XX-lea. Compania îşi consolidează cu fiecare an poziţiile pe piaţă şi sporeşte capacitatea de producţie, consolidând astfel şi încrederea consumatorilor, dar şi propria imagine în rândul partenerilor.
Continuitatea profesionalismului şi nivelul înalt la care este apreciată calitatea produselor includ SRL "Ghips–Biruinţa" în categoria celor mai importanţi producători de articole parafarmaceutice. La momentul actual SRL "Ghips–Biruinţa" este un producător modern, care oferă calitate, siguranţă, accesibilitate, preţuri atrăgătoare pentru consumatori, comoditate, produsele acesteia fiind aprobate de către medici. Iar toate acestea înseamnă rentabilitatea afacerii şi recunoştinţa consumatorului. Produsele noastre corespund cerinţelor standardului internaţional ISO 9001:2008.
Noi garantăm operativitatea, transparenţa şi sistematicitatea în colaborarea cu partenerii noştri. În cadrul întreprinderii sunt elaborate şi îmbunătăţite programe speciale de reacţionare promptă la solicitările distribuitorilor, precum şi un sistem modern şi bine organizat de logistică a livrărilor continui de produse.
În prezent bandajele noastre gipsate sunt cunoscute chiar şi în Kazahstan şi sunt apreciate la justa valoare în Rusia, România şi Ucraina.